Szentistváni Szülők a Diákokért Egyesület adószám: 18363584-1-03 / Támogassa az iskolánkban folyó pedagógiai munkát és rendelkezzen adója 1 %-áról alapítványunk javára! Köszönjük!

Kedves Látogató!
Köszöntjük és kellemes barangolást kívánunk
intézményünk honlapján!
Nyitó oldalunkon
a 2015/2016-os tanév híreit, aktualitásait és programjainak fényképes beszámolóit olvashatja.

Az iskola dolgozói

Általános iskolai beiratkozás

Általános iskolai beiratkozás
2017. április 20-21.

Kedves Szülők!
Az általános iskolai beiratkozás időpontja 2017. április 20-21. 8-19 óra. Szeretettel várjunk Önöket és leendő kis elsőseinket iskolánk titkárságán. A beiratkozáshoz szükséges dokumentumok listáját és további tudnivalókat a mellékelt dokumentum tartalmazza.

Tudnivalók->

Intézményvezetői pályázat

Intézményvezetői pályázat
2017. február 28.

Az Emberi Erőforrások Minisztere a "Közalkalmazottak jogállásáról szóló" 1992. évi XXXIII. törvény 20/A. alapján pályázatot hirdet a Bajai Szentistváni Általános Iskola Intézményvezető (magasabb vezető) beosztás ellátására.

Pályázati kiírás->
Gugán Antal benyújtott pályázata->

Fenyőfa kupa teremlabdarúgó torna

Fenyőfa kupa teremlabdarúgó torna
2016. december 5.

A Sugovica Sportiskolai Általános Iskola adott helyszínt a hagyományos Fenyőfa Kupa teremlabdarúgó tornának. A IV. korcsoportos fiú csapatunk az 1. helyezést szerezte meg. A torna legjobb kapusának Nádai Gergő 8.b osztályos tanulónkat álasztották.
Gratulálunk!

Felkészítő és kísérő Pető Ferenc testnevelő volt.

Fotó->

Testvériskolák bemutatása Hercegszántón

Testvériskolák bemutatása Hercegszántón
2016. november 23.

Hercegszántón került megrendezésre a horvát nyelvet tanító iskolák testvériskoláinak bemutatója. A projekt pontos neve: Croatiada 2016. Az én testvériskolám. Horvátos nyolcadikosaink a labini testvériskolát mutatták be. Tanulóink a tanév elején látogatták meg a horvátországi testvériskolát, így nagy örömmel számoltak be a tanulmányúton látottakról. A horvát nyelvű bemutatók után a diákok okleveleket és értékes könyvajándékokat kaptak.

Felkészítő Csicsorné Polyák Judit és Gugánné T. Ágnes tanárnők voltak.

Őszi hulladékgyűjtés

Őszi hulladékgyűjtés
2016. november 21.

Nagy izgalommal várták a diákok a rossz időjárás miatt korábban elnapolt, és a hétfői napra újra meghirdetett papírgyűjtést. Bizakodva nézegettük az időjárást, és örültünk a kellemesen meleg, napsütéses és száraz időnek, mely alkalmas volt arra, hogy diákjaink több tonna papírhulladékkal érkezzenek az iskolába. Tanáraink és több szülő segítségével a téren mázsáltuk a papírt, Judit néni pedig osztályonként rögzítette a mennyiségeket, hogy kialakulhasson az osztályverseny végeredménye. Nagyon hamar megtelt a nagy konténer és kartonból még maradt is az udvaron további elszállítandó mennyiség.

Szervező a Diákönkormányzatot segítő tanár Csicsorné Polyák Judit volt.

Galéria->

Horvát nap iskolánkban

Horvát nap iskolánkban
2016. november 18.

A hagyományos horvát nemzetiségi napot a horvát-bunyevác költő, kántor-tanító Stipan Grgić Krunoslav emléktáblájának koszorúzásával nyitottuk meg, ahol Osztrogonácz József igazgató úr mondott beszédet és Pálné Gugán Emília horvát nemzetiségi óvónő szavalatát hallgattuk meg.
Ezután a tornacsarnokban Csicsorné Polyák Judit tanárnő mutatta be a horvát nemzetiségi népviseletet, valamint a Csabar zenekar tartott hangszerbemutatót, majd táncházba hívták a gyerekeket. A nyolcadik osztályos tanulók képes beszámolót tartottak a labini útjukról. A Budapesti Horvát Gimnázium igazgatónője tájékoztatta a felsős diákjainkat a továbbtanulási lehetőségekről, majd a horvát gimnáziumból érkezett diákok adtak műsort.
Rendezvényünkön részt vettek a Templom Utcai Óvodások is.

Galéria->

Középiskolai beiskolázási szülői értekezlet

Középiskolai beiskolázási szülői értekezlet
2016. november 15.

A nyolcadik osztályos diákok szüleinek pályaválasztási szülői értekezletet tartottak a középiskolai igazgatók, megbízott tanárok. Hagyományosan az első félév vége felé tartják meg a tájékoztatót, hogy a szülők is képet kapjanak a városunkban működő középiskolákról, és az ott folyó oktató, nevelő munkáról, választható közismereti ill. ágazati képzésről, annak érdekében, hogy irányítani tudják a gyermeküket a megfelelő pálya felé. Diákjaink a középiskolákban meghirdetett nyílt napokon tájékozódhatnak egy-egy iskola felől.

Szülők-nevelők bálja

Szülők-nevelők bálja
2016. november 12.

A Szülői Szervezet rendezte meg a már hagyományosnak számító szülők nevelők bálját, ahol a befolyt bevételt iskolánk fejlesztésére fordítják. Nagyrészt a múlt évi SzMK bevételekből valósult meg az alsó tagozatosok udvarában a játékvár, mászókával, csúszdával. A bál elején Bánné Szalai Anikó elnök köszöntötte a szülőket. Nelli néni összefogásával a diákok énekkara, valamint Szűcs Gréta és Nádai Gergő mesemondásával szórakoztatta a szülőket, akik áhítattal nézték és hallgatták diákjainkat. A talpalávalót a szekszárdi Manu-sok zenekar húzta.
Köszönjük a szülők aktív részvételét és a tombola felajánlásokat!

A műsort összeállította és betanította Lantos Kornélia tanárnő.

Galéria->

Jótékonysági szülők-nevelők bálja

Jótékonysági szülők-nevelők bálja
2016. november 12.

Tisztelt Szülők!

A Szülői Szervezet batyus bálat szervez, melynek bevételével az iskolában megrendezésre kerülő tanulmányi és diákprogramokat támogatja. A szervezők szeretettel várják a szülőket, támogatókat, baráti társaságokat egy jó hangulatú, élő zenés rendezvényre.

További részletek a plakáton ->

Mesemondó versenyek

Mesemondó versenyek
2016. november

Ősszel rendezi meg iskolánk a hagyományos mesemondó versenyt alsó és felső tagozaton. Az alsó tagozatos tanulók szebbnél szebb mesékkel érkeztek.
Az 1-2. osztályosoknál: 1. Ács Jáfet, 2. Vidákovics Nátán Róbert, 3. Pásztor Andor lett. A Szülői Szervezet különdíját Doszpod Hunor 2.a osztályos tanuló kapta.
A 3-4. osztályosoknál: 1. Győrfi András, 2. Sajti Eliza, 3. Nuszpl Diána. Különdíjas pedig Márkos Hanna és Varga Elizabet 3. osztályosok lettek.

A felső tagozatosok színvonalas mesedélutánja a következő eredményekkel zárult: 5-6. osztály: 1. Szász Dorina Anna, 2. Darabos Beáta Margit, 3. Vidákovics Lídia . A két különdíjas Révész Kinga és Mészáros Martina lett. A 7-8. osztályban 1. Szűcs Gréta, 2. Nádai Gergő, 3. Nádai Bianka lett. A különdíjat Mészáros Anna érdemelte ki.
Az első helyezettek képviselik iskolánkat a városi versenyen.

Az alsósoknál Siposné Borsay Mariann és Gyukity Márta tanító , míg a felsősöknél Lantos Kornélia tanárnő szervezte meg a versenyt.

Galéria->

Korcsolyaoktatás

Korcsolyaoktatás
2016. november - 2017. február

A téli időszakban Baja Város Önkormányzatának támogatásával a Petőfi-szigeten felállított fedett korcsolyapályán koriznak diákjaink. Szervezett formában, korcsolya oktató segítségével sajátítják el a jégen csúszás fortélyait. A bemelegítő körök után különböző ügyességi feladatok következnek tárgyakkal, például lehajolva láb között átvenni egyik kézből a másikba, térd közé szorítva korcsolyázni. Ezután következnek a nehezebb feladatok: az akadálypályán végighaladni szlalomozva, beleállni a karikába, átlépni akadályokat. Közben többször irányváltás nehezíti meg a gyakorlatokat. A teljesen kezdők pedig a kör közepén műanyag székbe kapaszkodva tesznek meg köröket, játszanak székfoglalót. A korcsolyázás november elejétől február végéig tart, így minden osztály többször is eljut korcsolyapályára.

Diákjaink utaztatását a Szentistváni Diáksport Egyesület, a KLIK Bajai Tankerülete és a Szülők a Szenistváni Diákokért Egyesület támogatásával biztosítjuk, melyet azúton is köszönünk.

Galéria->

Halloween party a napköziben

Halloween party a napköziben
2016. október 28.

Az alsó tagozatos napköziben Erika néni és Rita néni csoportjai, az első és harmadik osztályosok Halloween party-t tartottak. Az első osztályosok szellem és tökfigura készítésével kezdték a délutánt, majd a tanulók sült tököt kóstoltak. A harmadik osztályosok már egy héttel korábban a díszítéssel készültek – tökfigurák, szellemek lógtak a faliújságon. Délután jelmezversennyel indult a parti, ahol a legötletesebb jelmezeket oklevéllel és Halloween-i ajándékokkal jutalmazták. Ezután következett a süti- és mécses készítés, majd játszottak az erre a napra tervezett társasjátékkal, és végül egy jót táncoltak. Vendégül láttuk a felsős napközis tanulókat is.

A programot szervezték Barabásné Karácsony Erika és Konkoly Rita napközis nevelők.

Galéria->

Horvát nap Bátyán

Horvát nap Bátyán
2016. október 28.

Iskolánkból is több csapat vett részt a Bátyán megrendezett horvát versenyen. A vetélkedőn a szentistváni csapatok közül a Sipak nevű 8. osztályos csapat 1. helyezést, a Tigar nevű 5. osztályos csapat pedig 3. helyezést ért el. A vetélkedő a jó hangulat jegyében almatánccal zárult, ahol a tanulók szemben álltak egymással és a homlokuknál egy almát kellett a tánc közben tartaniuk, úgy hogy ne essen le…

Diákjainkat felkészítette és kísérte Csicsorné Polyák Judit tanárnő.

Galéria->

Agatics Kupa - teremlabdarúgó torna

Agatics Kupa - teremlabdarúgó torna
2016. október 24-27.

Batyi bácsi emlékére rendeztük meg az Agatics József teremlabdarúgó tornát. A bajai iskolák közül a Sugovica-, Szent László-, Gyakorló- általános iskolák és természetesen a Szentistváni iskola csapatai, a vidékiek közül Vaskút, Felsőszentiván labdarúgó csapatai szerepeltek. Iskolánkból korcsoportonként két-két csapat is versenyzett. Az izgalmas mérkőzéseken szép eredményeket értünk el. A harmadik korcsoportban 3. és 4. helyezettek lettünk, a negyedik korcsoportban pedig 2. és 3. helyen végeztünk. A harmadik korcsoport gólkirálya Lajter Gergő lett, a negyedik korcsoporté pedig Ribár Milán. A lányoknál tanulóink a 3. helyet szerezték meg.
Gratulálunk minden résztvevőnek!

Köszönjük a Szentistváni DSE támogatását és a testnevelő kollégák munkáját!

Galéria->

Őszi Pedagógiai Napok rendezvénysorozat előadása

Őszi Pedagógiai Napok rendezvénysorozat előadása
2016. október 25.

A Szegedi Pedagógiai Oktatási Központ Őszi Pedagógiai Napok rendezvénysorozatának keretein belül iskolánk adott otthont a helyesírás változásairól szóló előadásnak. A város és környéke 14 pedagógusa gyűlt össze, hogy áttekintsék a Magyar helyesírás szabályainak 12. kiadását.

Az előadást Földiné Varga Katalin magyartanárunk, tantárgygondozó szaktanácsadó tartotta.

Köztársaság kupa - futóverseny

Köztársaság kupa - futóverseny
2016. október 19.

A Petőfi-szigeten került megrendezésre a Köztársaság kupa futóverseny. A Turisztikai Központ előtt tartották a verseny megnyitóját a megjelent bajai és vidéki iskolák futói részére. Korcsoportonként és nemenként indították a versenyzőket. Egy szigetkör távolságot kellett lefutniuk a gyerekeknek felvezető autó után. A futás végén a futófolyosón keresztül jutottak a versenybírók asztalához, akik átadták az első három helyezettnek az érmeket, és a legeredményesebb iskolák csapatainak az okleveleket. Iskolánk nagyon eredményesen szerepelt. Csapatversenyben a 3. korcsoportos fiúk 2., a 4. korcsoportos fiúk 1. helyezettek lettek. Egyéni versenyben a 2. korcsoportban Szűcs Bence 5.b3. helyezett, Szabó Vivien 5.b4. helyezett, a 3. korcsoportban Görög Donát 5.b osztályos tanuló 2. helyezett, Görög Valér 5.b osztályos tanuló 3. helyezett lett. A lányoknál a 3. korcsoportban Aradi Bianka 5.a osztályból 10. helyezett lett. A 4. korcsoportos fiúknál Taub Dániel 8.a osztályos tanuló 6., míg Vincze Péter 7.b osztályos tanuló 10. helyezett lett.

Gratulálunk minden résztvevőnek!

Galéria ->

Őszi kézműves délelőtt

Őszi kézműves délelőtt
2016. október 15.

Az alsó tagozaton osztályonként 4-4 fő vett részt az őszi kézműves foglalkozáson. A tanulók falapra dekupázs technikával őszi mintájú szalvétákat vittek fel, valamint fóliára üvegfestés technikával őszi faleveleket készítettek. Diákjaink az elkészült és a folyosókon kiállított munkáit a többiek a szünetekben csodálják meg.

Kézműves délelőttöt szervezte Ábrahámné Tóth Edit és Gyukity Márta tanítónő.

Galéria->

Szüreti bál

Szüreti bál
2016. október 14.

Nagy készülődés előzte meg az alsó tagozatosok szüreti bálját. Délelőtt már a tornacsarnokot díszítették a színes papírból készült levélkoszorúval, szőlőfürtökkel, madárijesztő fejekkel. Délután a Liszt Ferenc Alapfokú Művészeti Iskola néptánc tagozatos csoportja színvonalas néptánc bemutatót tartott. A talpalávalóról a Bácska Banda zenekar gondoskodott. A gyerekeknek Szász Dorina 6.b tanított meg egy dalt. Ezután magyar néptánc lépésekkel ismerkedhettek meg a tanulók. A gyerekek örömmel álltak be és mutatták be néptánc tudományukat, hiszen iskolánkban Kollár Adrien néptánc tanítóval már megtanulták az alapokat az alsó tagozaton. A büfében is rengeteg finomság várta a diákokat, és a tombola árusításnál is hosszú volt a sor. A tombolasorsoláson pedig sok érdekes és izgalmas ajándék talált gazdára.

A felsős tanulóknak a szüreti bál az ebédlőben a hagyományos módon zajlott. DJ Josti válogatta a zeneszámokat, és kérhettek a tanulók kedvenc zenéket is. Közben lézerfény, füst tette látványosabbá a modern zenéket. A tanulókat nem kellett biztatni a táncra, ahogy meghallották a jó zenét, rögtön táncra is perdültek. A tombola sorsoláson sok ajándék, torta, gyerekpezsgő került a diákokhoz.

Szervezők voltak: Barabásné Karácsonyi Erika és Pásztorné Horváth Izabella napközis nevelők.
A büfét mindkét rendezvényen a Szülői Szervezet biztosította.

Galéria->

Véradó osztályverseny

Véradó osztályverseny
2016. október 10. - 2017. január 31.

Tisztelt Szülők!

Baja Város Alpolgármester Asszonya az „Előzd meg a jövőd” kihívás Bajai állomásán a közoktatási intézmények osztályainak véradó versenyt hirdetett, melyen vért adhatnak a bajai alap- és középfokú oktatási intézmények 18 év feletti tanulói, a tanulók hozzátartozói, pedagógusai.
Kérjük, csatlakozzon Ön is Baja város vállalásához!

További részletek a kiíráson ->

Szentistváni gyerekek a labini testvériskolában

Szentistváni gyerekek a labini testvériskolában
2016. október 6-9.

A KLIK Bajai Tankerülete és Baja Város Önkormányzatának támogatásával iskolánk tizenkét horvát nyelvet tanulói diákja vendégeskedett Labinban, ahol a helyi nevezetességek megtekintése és a testvériskolában tett látogatás volt a program. A kirándulás során Rabacnál megnézték a tengert, Pulában pedig a történelmi emlékhelyeket.

Kísérők voltak: Osztrogonácz József igazgató úr és Csicsorné Polyák Judit tanárnő .

Galéria és Szűcs Gréta, Bartos Eliza 8.b beszámolója->

Határtalanul! - Erdély

Határtalanul! - Erdély
2016. szeptember 28.-október 2.

A Határtalanul! program célja a magyar-magyar kapcsolatok építése, személyes kapcsolatok kialakítása, elmélyítése. A program keretében magyarországi iskolák tanulói az állam támogatásával osztálykiránduláson vesznek részt a szomszédos országok magyarlakta területein, így személyes tapasztalásokat szereznek a külhoni magyarságról. Iskolánk diákjai -a program támogatásával- Erdélyben jártak.

Kísérők voltak: Csipak Kornél tanár úr, Lantos Kornélia tanárnő és Pető Ferenc tanár úr .

Galéria és Vidákovics Joel 7.a beszámolója->

Mesedélután

Mesedélután
2016. szeptember 30.

Benedek Elek meseírónk szeptember 30-án született, ez egyben a Népmesék napja is. Ebből az alkalomból, ezen a napon délután az iskolai könyvtár mesesarokká változott, Siposné Borsay Mariann és Ábrahámné Tóth Edit tanítónőknek, valamint Fekete Balázs és Révész Kinga meseolvasóknak köszönhetően. A programra csalogató plakát Gyukity Márta tanítónőnek köszönhetően már hetekkel ezelőtt kikerült a faliújságra. Márta néni, a mesedélután szervezője örömmel köszöntötte a sok érdeklődő kisdiákot. A felső tagozatos tanulók saját meséiket hozták el és olvasták fel az érdeklődőknek. A megjelentek kis kártyát kaptak az olvasó délutánra emlékezve.

Szervezö Gyukity Márta tanítónő volt.

Galéria ->

Sportnap - Európai Diáksport Napja

Sportnap - Európai Diáksport Napja
2016. szeptember 30.

Iskolánk összes tanulója részt vett az Európai Diáksport Napja rendezvénysorozat keretében szervezett Sportnapon. A felső tagozatosok a tornacsarnokban asztaliteniszezhettek és tollasozhattak Baracsiné Lábdy Ágnes tanárnő vezetésével, a kistornateremben pedig aerobikot tartott Mezőfi Rita edző, a Kick-Thai Boxing Team-től. A sportudvaron labdarúgó mérkőzések váltották egymást Gugán Antal és Papp Attila tanár urak bíráskodásával.
Az alsós udvaron a gyerekek trambulinoztak Bukowatz Gyöngyi tanárnővel, és egy új játékkal –a petánggal- ismerkedhettek meg Földiné Varga Katalin tanárnő vezetésével. Barabásné Karácsonyi Erika tanítónő beszélt a sportnap fontosságáról, és itt lehetett kipróbálni az egyensúlyozó párnákat, egyensúlyozó korongokat, lépegető gépet. Pásztorné Horváth Izabella tanítónőnél a rollerezést, trambulinozást, Teket Melinda tanítónőnél pedig a bóják közötti szlalomozás után kapura rúgást próbálgathatták. Konkoly Rita tanítónő állomásán a füles labdával ugráltak a gyerekek nagy élvezettel a bóják között.

Galéria ->


2016. szeptember 26.

Ragyogó napsütéses időben kirándultak az alsó tagozatos napközisek a Sugovica és a Duna találkozásánál lévő Skanzenhez. A szervezett foglalkozásokon a gyerekek a vesszőből és agyagból készült nádfedeles kis házakban megtekintették a halászati eszközök és régi használati tárgyakat. Palik Vera, a Bajai Hajómalom Egyesület vezetője kalauzolta végig a tanulókat a bajai halászok mindennapi életét bemutató kiállításon. A kézműves foglalkozásokon a vesszőkerítés fonásától, a nyaklánckészítésen, és halhajtogatáson át, a linzerkészítésig mindent kipróbálhattak a diákok. Természetesen nem maradt ki a programból a játszótér és a sétahajóknak való integetés sem.

Szervező az Alsós napközis munkaközösség volt.

Galéria ->

Bácska Kincse (Baja-Gemenc Természeti Napok)

Bácska Kincse (Baja-Gemenc Természeti Napok)
2016. szeptember 24.

A Borudvar, mézudvar, kiállítás és vásár rendezvény gyermekprogramjait színesítette iskolánk 3.a osztályosai által a színpadon előadott kedves darab. A bemutatót sok-sok flakon Macis mézzel jutalmazták a szervezők, ezzel édesítve meg kis "színészeink" délutánját.

A színdarabot betanított és a diákokat kísérte Balatonné Sáfrány Erika tanítónő.

Galéria ->

Judo bemutató

Judo bemutató
2016. szeptember 8.

A tanév elején iskolánkban tartottak judo bemutatót Gergity Roland és tanítványai, a MOGYI Bajai Judo Club-ból. Az edző a tanítványaival közösen -akik versenyeket is nyertek- mutatott be néhány technikát a szőnyegen, amelyeket a tanulóink is kipróbálhattak. A rögtönzött edzés után többen is kedvet kaptak, hogy judo edzésekre járjanak, így az idei tanévben iskolánk tornacsarnokában heti kétszer (hétfőn és szerdán) 15:15-16:00-ig vannak a judo edzések.

Az edzők minden érdeklődőt szeretettel várnak!.

Danubia néptánc és népzene bemutató

Danubia néptánc és népzene bemutató
2016. szeptember 8.

Iskolánkban tartottak népzenei és néptánc bemutatót a Danubia Alapfokú Művészeti Iskola tanárai. A tornacsarnokunkban különféle népi hangszereket ismerhettek és hallgathattak meg alsós diákjaink. A zenetanárok hagyományőrző népi zenét játszottak, majd rövid néptánc tanítással zárták a programot, ahol iskolánk apraja és nagyja együtt ropták a táncot.

Galéria ->

eEllenőrzőkönyv

eEllenőrzőkönyv
2016. szeptember 1.

Tisztelt Szülők!

Iskolánk az idei tanévben bevezette az elektronikus ellenőrzőkönyvet, melyet a következő linken: http://szamk.e-naplo.hu/xkirpub/ vagy a Figyelmükbe ajáljuk rovatban az Elektronikus ellenőrzőkönyv képre kattintva érhetnek el.

A belépéshez szükséges adatok:
Felhasználónév: a tanuló oktatási azonosító száma (diákigazolványon megtalálható 11 jegyű szám).
Jelszó: a tanuló születési dátuma ÉÉÉÉ-HH-NN formátumban.

A használat megkönnyítéséhez felhasználói kézikönyv ->

Tanévnyitó ünnepély

Tanévnyitó ünnepély
2016. augusztus 31.

A tanévnyitó ünnepség alkalmával ünneplőbe öltözött diákok serege foglalta el a Szent István teret. A Bernhart Sándor Utcai- ill. a Templom Utcai Óvodából érkező elsőseink álmélkodva nézték a tanévnyitó műsort a számukra készített ülőhelyeken. Másodikosaink pólóval és uzsonnás zsákokkal kedveskedtek az iskolába lépőknek. A műsorban a 4. csoportos napközis tanulók a Kisherceg című könyvből egy jelenetet mutattak be, mondanivalója pedig az volt, hogy az iskola életre szóló barátságok létrejöttének helyszíne is lehet. Az Igazgató Úr köszöntötte a kis elsősöket, és a tudás, a tanulás fontosságára is felhívta a figyelmet tanévnyitó beszédében. Az ünnepély után az osztályfőnökök és a napközis tanítók üdvözölték az új tanulóinkat.

A tanévnyitó műsort Teket Melinda tanítónő állította össze, a jelenet hátterében lévő díszletet pedig Konkoly Rita tanítónő festette.

Figyelmükbe ajáljuk:

Belépés az eEllenőrzőbe
Intézményvezetői pályázat
Vidákovics Joel 7.a  (beszoló)
Mészáros Ramona 8.oszt.: Nem értem a világot (vers)
Olvasas Portál
Elkészült iskolánk legújabb évkönyve
Óperencia családi napközi